Καλώς Ήλθατε!

Η ελευθερία του ατόμου εκφράζεται μέσα από τον γραπτό λόγο. Αυτό είναι ένα ιστολόγιο που δημιουργήθηκε με την ελπίδα να μπορεί να γράψει ο καθένας ένα δικό του κείμενο, και να φιλοξενηθεί για να επιβεβαιώσει την ελευθερία του!

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα από το 1998 έως σήμερα, αναφορικά με την "υπόθεση Λιαντίνη",..

Με αφορμή ερωτήσεις και εσφαλμένες τοποθετήσεις χρηστών (από άγνοια ή δόλο - σε αυτό το χώρο ή άλλους), σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα από το 1998 έως σήμερα, αναφορικά με την "υπόθεση Λιαντίνη", επιθυμούμε να ενημερώσουμε, για άλλη μια φορά, τα εξής:
Ο Λιαντίνης εξαφανίστηκε την 1η Ιουνίου 1998 αφήνοντας σαφή επιστολή στο παιδί του που, μεταξύ άλλων, έγραφε: «ΠΕΘΑΙΝΩ υγιής στο σώμα και στο μυαλό…». Άρα ο Λιαντίνης, που δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα στο παιδί του, ΠΕΘΑΝΕ στον Ταΰγετο όπως αποδείχθηκε αργότερα, τις πρώτες μέρες του Ιουνίου του 1998 (συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα καθώς δεν μπορεί να ζήσει άνθρωπος για μακρύ χρονικό διάστημα χωρίς τροφή, νερό και σκεπάσματα σε τέτοιο υψόμετρο).
Το ΠΟΥ βρισκόταν ο "τάφος" του το γνώριζε μόνο ο συγγενής και φίλος του, Παναγιώτης Νικολακάκος. Όπως επίσης γνώριζε και το ΠΟΤΕ θα γίνει η "αποκάλυψη". Όλα αυτά από τον ΙΔΙΟ τον Λιαντίνη.
Η αποκάλυψη του τάφου έγινε αρχές Ιουλίου του 2005. Ήταν κοντά στην κορυφή του Ταϋγέτου.


Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετάκλητα ο φάκελος της εξαφάνισης αμέσως μετά την ανεύρεση και την επίσημη ταυτοποίηση των οστών του που ακολούθησε, με τη μέθοδο του DNA (και όχι μόνο). Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η συνέπεια λόγων του ανδρός («πεθαίνω»).

Η αιτία θανάτου είναι άγνωστη, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα.

Τα οστά του ενταφιάστηκαν στο νεκροταφείο των Κεχρεών από την οικογένειά του.
Όποιος συνεχίζει να αναπαράγει αστήρικτες υποθέσεις και φανταστικά σενάρια (όπως ότι παρίστανε τον ταξιτζή και, αργότερα, τον εργάτη στην Αμφίπολη, όπως ισχυρίζεται η σύζυγός του, ή ότι βρέθηκε με άλλα ρούχα από αυτά που φορούσε όταν ανέβηκε στο βουνό, όπως ισχυρίζεται μια "Σελίδα" που αυτοαποκαλείται «επίσημη») προσβάλει τη μνήμη του και δείχνει ασέβεια στο νεκρό. Και φυσικά δεν κατάλαβε τίποτα.
_______________________

Στη φωτογραφία-ντοκουμέντο, το χαρτί με τη σαφή -και γραμμένη από τον ίδιο- φράση που παρέδωσε στον Παναγιώτη Νικολακάκο και ζήτησε να σκαλιστεί σε ένα λιτό μνημείο (πλάκα) δίπλα από το σημείο τού τάφου του στον Ταύγετο, με εντολή να στηθεί από την οικογένειά του.


«Λιαντίνη Σήμα. Ελλάδα και ήλιο ο πρώτος να βλέπω».
(Σήμα=τάφος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου