Καλώς Ήλθατε!

Η ελευθερία του ατόμου εκφράζεται μέσα από τον γραπτό λόγο. Αυτό είναι ένα ιστολόγιο που δημιουργήθηκε με την ελπίδα να μπορεί να γράψει ο καθένας ένα δικό του κείμενο, και να φιλοξενηθεί για να επιβεβαιώσει την ελευθερία του!

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

AVAAZΑγαπημένοι φίλοι και φίλες στην Αθήνα,

Αυτή την Κυριακή, θα κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες της υφηλίου στη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έγινε ποτέ για το κλίμα και η Αθήνα θα δώσει δυναμικό παρών!

Γιατί; Τη Δευτέρα, θα συναντηθούν οι κυβερνήσεις του κόσμου και θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ένα σχέδιο για να σταματήσει η καταστροφή του πλανήτη μας.

Πάντα, οι πορείες ήταν αυτές που άλλαζαν τον ρου της Ιστορίας: Η Πορεία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Ουάσινγκτον προετοίμασε το έδαφος για την κατάργηση του φυλετικού διαχωρισμού. Η Πορεία του Αλατιού του Μαχάτμα Γκάντι απέδειξε στη Μ. Βρετανία ότι η αποικιοκρατία έφτασε στο τέλος της. Τώρα, αυτή η παγκόσμια δράση θα μπορούσε να γίνει η μεγάλη κινητοποίηση της γενιάς μας που θα εξασφαλίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Το κίνημά μας αφιέρωσε οκτώ χρόνια στην προετοιμασία αυτής της κινητοποίησης. Είμαστε πανέτοιμοι. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να συμμετέχεις την Κυριακή και να καλέσεις τους πάντες:

Αθήνα – Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα
Κυριακή 29 Νοεμβρίου
10:30πμ Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
12:00μμ Πορεία
Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Μετρό Μουσείο Ακρόπολης)

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!
*Αν δεν είσαι στην Αθήνα κάνε κλικ στον χάρτη δράσεων, για να βρεις δράσεις σε άλλες πόλεις.
Αυτή την Κυριακή, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες απ’όλο τον κόσμο θα ενώσουμε τις φωνές μας σε μια τεράστια, συντονισμένη δράση για την επιβίωσή μας. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να διεκδικήσουμε το καθαρό και ασφαλές μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας και να καταφέρουμε μια ιστορική νίκη ενάντια στις βρώμικες πολιτικές. Αν νικήσουμε –και πρέπει να νικήσουμε– θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τον κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε.

Τα λέμε την Κυριακή. Στους δρόμους!

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Σπύρος, Alice και η υπόλοιπη ομάδα του Avaaz
Το Avaaz είναι ένα κίνημα 41 εκατ. πολιτών απ’όλο τον κόσμο το οποίο αγωνίζεται για να διασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου όχι μόνο ακούγονται, αλλά και διαμορφώνουν παγκόσμιες πολιτικές αποφάσεις. (Η λέξη ‘Avaaz’ σημαίνει ‘φωνή’ ή ‘τραγούδι’ σε πολλές γλώσσες.) Τα μέλη του Avaaz βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και λειτουργεί σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή ακολούθα μας στο Facebook και το Twitter.

Λαμβάνεις αυτό το email επειδή στις 2013-09-24 υπέγραψες το ψήφισμα "Community Petitions Site" χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email: chrispoet1981@yahoo.gr.
Για να βεβαιωθείς ότι τα emails από το Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, παρακαλούμε πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email σου, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου επικοινώνησε μαζί μας ή αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις emails κάνε κλικ εδώ.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact ή κάλεσέ μας στο +1-888-92-28229 (ΗΠΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου